Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Intranet ČD Škofja Loka

Čebelarji Čebelarskega društva Škofja Loka. Obveščamo vas, da smo v zadnjih dneh z našimi programerji iz podjetja Plan-e, d.o.o. dokončali intranet, ki se nahaja na levi strani naše spletne strani. Ker je namenjen internim uporabnikom, se pravi samo članom društva, vstopite na strani intraneta s tem, da v vstopno mesto vpišete uporabniško ime in geslo. Če ste že pozabili, uporabniško ime je ime.priimek, z geslom pa ste bili seznanjeni na letošnjem občnem zboru. Po vstopu na strani intraneta, geslo lahko spremenite. V kolikor ste ga pozabili, nam pišite na naslov loski@cebelarji.si.

Tudi čebelarji, ki ste se letos postali člani Čebelarskega društva Škofja Loka, že lahko vstopate na intranet.

V čem se intranet ČD Škofja Loka razlikuje od ostalega dela portala www.loski.cebelarji.si. Predvsem v tem, da je namenjen samo članom društva in zato ostali na te strani nimajo vstopa, kar je zagotovljeno ravno z uporabo uporabniškega imena in gesla. Namenjen je internemu komuniciranju in obveščanju (med člani društva), kar zasnova intraneta tudi omogoča, saj lahko vsebine, novice, vprašanja, fotografije..., vstavljate na strani intraneta vsi člani ČD Škofja Loka.

Zato že na tem mestu vabimo vse člane ČD Škofja Loka, da se vključite v oblikovanje internih strani društva oz. našega intraneta. Na intranetu je tudi že napisano navodilo, kako se vsebine dodajajo. Gre za povsem enostaven postopek, ki je preprost tudi za tiste uporabnike, ki računalnik in internetne storitve redko uporabljate.

Da izkoristimo čim več potencialov, ki nam jih nudi svetovni splet uredništvo portala - ki se še vedno trudi, da naš portal do konca dogradimo - želi, da ga vsi skupaj tudi uporabljamo. Zato na koncu še enkrat - izkoristite priložnost samopromocije in samopredstavitve, možnost izražanja svojega mnenja, postavljanja vprašanj,...  

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 17 Oct 2019
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Okt  
Sep 2019 Oktober 2019 Nov 2019
N P T S Č P S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Naroči se na dogodke