Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Že več kot deset tisoč obiskov našega portala

Internet in internetno informiranje ter oglaševanje postaja del vsakdana vse bolj za vsakega od nas. Tudi področje čebelarstva ni izjema, kar potrjuje tudi  portal www.loski.cebelarji.si, za katerega danes že lahko trdimo, da se je med uporabniki dobro "prijel".

Uredništvo portala si je pot razvoja portala začrtalo v dve smeri. V prvi vrsti je namenjen obvešanju in informiranju čebelarjev o vseh aktivnostih društva, novostih na čebelarskem področju in aktualnih dogodkih pomembnih za vse slovenske čebelarje. Poleg ožje, predvsem "društvene" usmerjenosti, razvoj portala poteka tudi v smeri predstavitve splošnih izobraževalno - informativnih vsebin iz področja čebelarstva ter s čebelarstvom poveznih tematiskih področij. Da tudi tukaj beležimo dobre uspehe in "pokrivamo" vrzel na področju pomanjkanja tovrstnih vsebin na svetovnem spletu, dokazuje tudi vse več vprašanj, ki jih na uredništvo portala naslavljajo tako čebelarji, kot študetje, dijaki, učenci in drugi, ki preučujejo različne teme iz področja čebelarstva.

V mesecu maju pa smo beležili še en mejnik. Na našem portalu smo gostili desettisočega obiskovalca. Glede na dejstvo, da smo na svetovnem spletu prisotni šele pet mesecev, je ta podatek dokaz, da se dobro in uspešno razvijamo. Za povrhu pa ravno v teh dneh s podjetjem Plan-e d.o.o., šele zaključujemo samo izgradnjo portala, ki je - upam, da se tudi vi strinjate z nami, zrastel v pravega lepotca. Poleg same oblike ga odlikuje tudi funkcionalnost in kot tak postaja vsakodnevni spremljevalec vse večjega števila čebelarjev.

Podjetje Plan-e je v zadnjih dneh razvilo tudi aplikacijo statističnega spremljanja "življenja" našega portala. Navedena aplikacija nam ponuja vrsto uporabnih informacij, iz katerih se da razbrati podatke, na podlagi katerih se delovanje portala prilagaja uporabnikom. Samo za "pokušino" vam v nadaljevanju novice ponujamo par statističnih podatkov o delovanju našega portala.

  • v času pisanja te novice je portal obiskalo 10.389 obiskovalcev
  • obiskovalci so si do sedaj na našem portalu ogledali 39.912 strani, največ v mesecu februarju - 8.268 strani
  • v mesecu marcu so si obiskovalci povprečno ogledali po 248 strani/dan
  • vsak mesec portal obišče okoli 2.000 obiskovalcev

Toliko za danes. Kaj več o številkah našega portala, pa še kdaj drugič.

Danes pa najavljamo še naslednjo novico. Predstavili vam bomo avtorja fotografije - čebele, ki na zgornji strani našega portala krasi naše spletne strani. Vas zanima, kdo je fotografiral in izdelal tako lepo fotografijo? Kmalu - presenečeni boste.

 

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 17 Oct 2019
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Okt  
Sep 2019 Oktober 2019 Nov 2019
N P T S Č P S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Naroči se na dogodke