Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Koledarček dogodkov - obvestilo

Vse uporabnike in obiskovalce spletnega portala loških čebelarjev obveščamo, da smo v preteklih dneh usposobili še eno aplikacijo - koledar dogodkov, ki se nahaja na desni strani naše spletne strani.

Na tem mestu vas obveščamo, da bomo koledarček v naslednjih dneh testirali, zato boste vsi, ki ste se naročili na dogodke ali ste Čebelarskemu društvu Škofja Loka posredovali svoj e-mail naslov, prejeli elektronsko sporočilo na e-mail, ki ste nam ga posredovali. Prosimo vas, da vsi, ki boste/ste prejeli naše elektronsko sporočilo z naslovom "test koledarčka dogodkov", pošljte na e-mail naslov loski@cebelarji.si odgovor, da ste naše sporočilo prejeli. Nekateri boste v naslednjih dneh prejeli tudi več naših elektronskih sporočil (največ tri). V kolikor prejmete več sporočil, vas prosimo, da odgovorite na vsakega posebej. Zakaj tako, si preberite v nadaljevanju novice.

V nadaljevanju vam še enkrat predstavljamo vse možnosti, ki jih nudi naš koledarček dogodkov.

V prvi vrsti je njegova naloga informativne narave, saj so v koledarček vpisani vsi aktualni dogodki, ki se dogajajo v Čebelarskem društvu Škofja Loka. Poleg tega so (bodo) v koledarček vpisani tudi nekateri dogodki, ki se dogajajo zunaj društva, pa so za člane in ostale čebelarje prav tako aktualni (primer: srečanje slovenskih čebelarjev v Majšperku). Dogodke lahko spremljate tako, da v koledarčku poiščete datum oz. številko, ki je podčrtana in je nekoliko drugačne barve kot ostale. Kliknete jo in nad koledarčkom se bo izpisal dogodek. Če kliknete še na sam izpis dogodka, vas bo le-ta preusmeril na novo stran, kjer je dogodek še natančneje opisan (ta opcija ne bo možna pri vseh dogodkih, ampak le pri tistih, pri katerih bo po oceni uredništva potrebna dodatna obrazložitev dogodka).

Koledarček pa ponuja tudi možnost seznanjanja z dogodki preko elektronske pošte. Če želite prejemati obvestila, kliknite na napis "naroči se na dogodke", ki se nahaja pod koledarčkom in izpolnite prazna polja, ki se vam prikažejo. Lahko se naročite tudi preko e-mail naslova loski@cebelarji.si, kjer se lahko tudi odjavite od prejemanja obvestil. Tisti, ki ste društvu e-mail naslove posredovali  na čebelarskih predavanjih ali občnem zboru oz. ste prejeli nov e-mail loških čebelarjev, ste na prejemanje dogodkov že naročni in se vam ponovno ni potrebno prijavljati.

In kako je urejeno pošiljanje elektronskih obvestil oz. obveščanje o dogodkih. Vsak naročnik je razporejen v eno od treh skupin (nivojev), in sicer:

1. skupina - v to skupino so razporejeni vsi naročniki - čebelarji, ki niso člani Čebelarskega društva Škofja Loka. Navedeni bodo prejemali obvestila o čebelarskih predavanjih, splošnih aktualnih dogodkih in druge podobne novice.

2. skupina - v to skupino so razporejeni vsi člani Čebelarskega društva Škofja Loka, ki bodo prejemali vsa obvestila, ki jih prejemajo že naročniki iz 1. skupine, poleg teh pa tudi obvestila, ki se nanašajo samo na člane društva (primer takega obvestila: vabilo na občni zbor društva). Se pravi, bodo naročniki razporejeni v to skupino prejemali nekaj več obvestil kot naročniki iz prve skupine.

3. skupina - v zadnji tretji nivo oz. skupino je razporejeno vodstvo Čebelarskega društva Škofja Loka (predsednik, podpredsednik, člani upravnega, nadzornega in ostalih odborov,....). Naročniki, razporejni v to skupino bodo prejemali največ elektronkih obvestil. Poleg vseh dogodkov, o katerih bodo obveščeni naročniki 1. in 2. skupine, bodo prejemali tudi obvestila, ki se nanašajo neposredno na interesne aktivnosti članov tretje skupine (primer takega obvestila: obvestilo o seji upravnega odbora društva).

Elektronsko obvestilo o dogodku boste naročniki prejeli nekaj dni pred samim dogodkom. Koliko prej, določi administrator ob vnosu dogodka v koledarček.

Kot sami vidite, smo pripravili koledarček dogodkov tako, da je po meri vseh uporabnikov - naročnikov na dogodke. Z razporeditvijo naročnikov v skupine smo dosegli, da vsak naročnik prejme elektronsko obvestilo o tistem dogodku, ki se nanaša nanj, ne bo pa prejemal ostalih obvestil, ki se nanj ne nanašajo. Tako se bomo izognili prejemanju "balasta" ter ne bomo "bombardirani" z e-maili, ki za nas niso zanimivi oz. aktualni.

Zato na koncu velja ponovno povabilo. Naročite se na prejemanje dogodkov, ne glede na to, ali ste član Čebelarskega društva Škofja Loka ali ne. Prejemali boste brezplačna obvestila o čebelarskih dogajanjih, aktualnih vprašanjih in čebelarskih dogodkih. Nekaj dni pred čebelarskim predavanjem vas bomo spomnili nanj, da se ga boste lahko udeležili, če vam bo čas dopuščal. V kolikor pa vam prejemanje naših obvestil ne bi odgovarjalo, lahko elektronsko sporočilo enostavno prezrete oz. na svojem računalniku izbrišete ali pa se odjavite na prejemanje obvestil.  

Povsem na koncu pa še: tudi če nimate svojega e-mail naslova oz. nimate urejene svoje elektronske pošte, se lahko na prejemanje naših obvestil naroči kdorkoli drug. Mogoče prijatelj, sin ali hčerka, žena, sodelavec... Praktično v vsaki hiši je danes že računalnik in dostop do interneta. Poslužite se ga tudi vi!

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 17 Oct 2019
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Okt  
Sep 2019 Oktober 2019 Nov 2019
N P T S Č P S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Naroči se na dogodke