Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME

Intranet ČD Škofja Loka

Člani Čebelarskega društva Škofja Loka imamo na svojem spletnem središču - portalu loških čebelarjev, možnost uporabljati tudi naše interne strani. Za dostop do Intraneta ČD Škofja Loka je potrebno pridobiti uporabniško ime in geslo, katerega vsak od novih članov prejme avtomatično ob sprejemu v društvo. Vsi ostali člani Čebelarskega društva Škofja Loka že imajo uporabniško ime in geslo za vstop na strani Intraneta.

Ker je intranet namenjen izključno internim uporabnikom, se pravi samo članom društva, je vstop na strani intraneta mogoč na način, da se v vstopno mesto, ki se nahaja na levi strani portala, vpiše uporabniško ime in geslo. V kolikor kdo od članov Čebelarskega društva Škofja Loka ne ve svojega uporabniškega imena in gesla, naj pošlje povpraševanje na e-mail loski@cebelarji.si. Po prvem vstopu na strani intraneta je priporočeno, da se geslo spremeni.

Intranet ČD Škofja Loka je namenjen samo članom društva, zato ostali na te strani nimajo vstopa, kar je zagotovljeno ravno z uporabo uporabniškega imena in gesla. Namenjen je internemu komuniciranju in obveščanju (med člani društva), kar omogoča ravno zasnova intraneta, saj lahko vsebine, novice, vprašanja, fotografije..., vstavljajo na strani intraneta vsi člani ČD Škofja Loka.

Na intranetu so nameščena tudi Pravila društva (t.i. statut Čebelarskega društva Škofja Loka), zato si jih lahko vsak član vsak trenutek prebere in se z njimi seznani. 

Z željo, da izkoristimo čim več potencialov, ki nam jih nudi svetovni splet vabimo vse člane ČD Škofja Loka, da se aktivno vključujejo v oblikovanje internih strani društva oz. našega intraneta. Na intranetu je napisano navodilo, kako se vsebine dodajajo. Gre za povsem enostaven postopek, ki je preprost tudi za tiste uporabnike, ki računalnik in internetne storitve redkeje uporabljajo.

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 23 Jun 2024
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jun  
May 2024 Junij 2024 Jul 2024
N P T S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Naroči se na dogodke