Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Občni zbor 2021 je za nami - obvestilo

V soboto, 5.6.2021 je bil v Domu čebelarjev Brode sklican letošnji redni občni zbor Čebelarskega društva Škofja Loka. Čeprav so epidemiološki podatki o številu obolelih za Covid-19 že občutno boljši, kot pred meseci, pa zdravstvene razmere še vedno niso povsem običajne, zaradi česar je bila tudi udeležba članov društva na občnem zboru nekoliko nižja, kot v preteklih letih.  

Delovno predsedstvo občnega zbora Čebelarskega društva Škofja Loka je na občnem zboru potrdilo letna poročila delovanja društva v preteklem letu in sprejelo razrešnico dosedanjega vodstva Čebelarskega društva Škofja Loka. Dosedanji predsednik Čebelarskega društva Škofja Loka Marijan Novak se je skupaj s celotnim dosedanjim upravnim odborom, nadzornim odborom in častnim razsodiščem, odločil za odstop, kar je delovno predsedstvo občnega zbora sprejelo in se dosedanjemu vodstvu društva zahvalilo za dobro opravljeno delo v oteženih razmerah med epidemijo Covid-19.   

Kljub nižji udeležbi članov Čebelarskega društva Škofja Loka na občnem zboru, kot v preteklih letih, je bilo udeležencev dovolj za sklepčnost in regularno izvedbo volitev predlaganega predsednika društva in članov v delovne organe društva.  

Za novega predsednika Čebelarskega društva Škofja Loka je bil imenovan Aleš Demšar. Za člane upravnega odbora društva so bili poleg predsednika izvoljeni še Slavko Miže, Jernej Podobnik, Mateja Kovič, Nataša Klemenčič Štrukelj, Damjan Perovšek, Tomaž Potočnik, Ivan Skledar, Nina Tušek, Karel Žveglič in Bojana Kern. 

V nadzorni odbor Čebelarskega društva Škofja Loka so bili imenovani Janez Kožuh, Janez Klemenčič in Janez Jamnik. 

V častno razsodišče Čebelarskega društva Škofja Loka pa so bili imenovani Matija Dolenc, Mojca Jerala in Gašper Potrebuješ. 

Novi organi Čebelarskega društva Škofja Loka se bodo trudili izpeljati že začete projekte skladno z dogovorjenimi cilji in upravičiti zaupanje članov Čebelarskega društva Škofja Loka ki ste jim ga izkazali z izvolitvijo. Z delom bodo novi organi društva pričeli še v juniju 2021, saj je že sklicana prva seja. 

Naj medi

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 17 Oct 2021
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Okt  
Sep 2021 Oktober 2021 Nov 2021
N P T S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Naroči se na dogodke