Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
V soboto občni zbor 2022 - nekaj kratkih priporočil

Čebelarke in čebelarji ČD Škofja Loka, lepo pozdravljeni.

Občni zbor društva je pred vrati. Dobimo se to soboto ob 15h v Domu čebelarjev Brode. Seveda bomo tam tudi že uro prej, tako da lahko pridete tudi prej.

Naročili smo odlično vreme za občni zbor. Slabšega vremena se v aprilu ne da dobiti, zato res ne bo razloga za izgovore, da imate polno dela na vrtovih, poljih, deloviščih... Vreme bo ravno takšno, da bo najbolje sedeti neklje notri, med čebelarskimi prijatelji, na toplem. Torej še enkrat - v soboto vas pričakujemo v Brodeh.

Obveščamo vas, da bo v soboto v Brodeh na razpolago tudi pogača Apifonda, v paketih po 12,5 kg (5 x 2,5 kg). In Apiinvertni sirup. Možen bo nakup Apifonde in sirupa, v kolikor bi želeli nakupiti, v DČ Brode poiščite Janeza Klemenčiča.

Na vas oz. vaše gospodinje se obračamo tudi s prošnjo, da nam spečete kakšno pecivo, piškote, ki jih bomo postregli ob zaključku občnega zbora. Pecivo lahko (pred občnim zborom) oddate Mojci Jerala s sodelavkami, ki bodo letos poskrbele za pogostitev. Se priporočamo.

Kot smo že zapisali v vabilo je zaželjeno, da se občnega zbora udeležite v društvenih oblačilih (jopice, jakne) oz. slavnostni čebelarski obleki.

Na koncu pa še priporočilo glede parkiranja. Prostora v Brodeh je letos še manj kot običajno, saj je naš sosed nasul travnato površino pred društvenim čebelnjakom. Zato - če je le možno, se dogovorite za skupne prevoze, da bo osebnih avtomobilov čim manj. Ter parkirajte tako, da bo možno na parkirne površine spraviti čim več vozil. V kolikor bo prostora zmanjkalo, se bo parkiralo na travnate površine ob dovozni poti. 

Se vidimo v soboto. Vabljeni.

Čebelarsko društvo Škofja Loka

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 29 Sep 2023
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Sep  
Aug 2023 September 2023 Oct 2023
N P T S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Naroči se na dogodke