Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Tečaj za čebelarje začetnike - vabilo

Obveščamo vas, da se je danes v Domu čebelarjev ČD Škofja Loka, v Brodeh pri Škofji Loki, pričel izvajati 38 - urni Tečaj za čebelarje začetnike. 

Ker tečaj poteka v zelo strnjenem urniku, saj bo teoretični del izveden v približno treh tednih, se veliko prijavljenim tečajnikom, ne bo uspelo udeležiti tečaja. V tem tednu je udeležbo na tečaju odpovedala več kot polovica tečajnikov. 

Zato se je izkazala možnost, da se tečaja udeležite vsi čebelarji in čebelarke, ki želite poslušati posamezno tematiko, ki bo čebelarjem začetnikom predstavljena na tečaju. V prihodnjih tednih se jim lahko pridružite na kateremkoli usposabljanju (enem ali več) ter na ta način pridobite osnovno znanje iz področja čebelarstva. Predhodne prijave niso potrebne. 

Povabilo velja za vse - za tiste, ki ste se prijavili na tečaj, pa ga ne bi uspeli redno obiskovati - kakor tudi za ostale, ki se na tečaj niste posebej prijavljali, pa bi želeli čebelarsko znanje osvežiti ali dopolniti. Članstvo v čebelarskem društvu ni pogoj za sodelovanje na tečaju. 

Urnik tečaja si oglejte v našem koledarčku, na desni strani spletne strani www.loski.cebelarji.si . Udeležba je možna na vseh predavanjih, ni pa možna pri izvedbi prakse, v učnem čebelnjaku. 

Predlagamo, da izkoristite priložnost in se v naslednjih tednih kdaj oglasite v Brodeh. Pridobili smo namreč tudi nepotrjeno informacijo, da obstaja možnost, da tovrstnih brezplačnih čebelarskih usposabljanj v prihodnje, ne bo več. 

Vabljeni.

ČZS in ČD Škofja Loka

 

 

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 23 Jun 2024
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jun  
May 2024 Junij 2024 Jul 2024
N P T S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Naroči se na dogodke