Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME

Dan odprtih vrat ČD Škofja Loka

 

 

 

Loški čebelarji vsako leto (praviloma v soboto) pripravimo pester in bogat program, katerega zainteresirani javnosti predstavimo v okviru Dneva odprtih vrat. Dan odprtih vrat smo v zadnjih letih izvedli v okviru Tedna podeželja na Loškem in ga vedno pripravimo v našem Domu čebelarjev ČD Škofja Loka. V društvu izberemo skupino izvajalcev, čebelarjev in čebelark, ki sprejmejo najavljene in nenajavljene obiskovalce našega Doma čebelarjev Brode. In vsako leto je bolj pestro, praviloma že od prve minute naprej. Preko štirideset obiskovalcev smo našteli zadnje leto. 

Vlivajo se svečke iz voska, pripravimo delavnico peke Loških kruhkov (ali pa Dražgoških kruhkov), pokušamo različne sorte medu, pripravimo prikaze točenja medu, pa še vrsto drugih obrobnih dogodkov, v katerih obiskovalci lahko spoznajo naše društvo, Dom čebelarjev, vrt medovitih rastlin, čebelnjak, zeliščni vrt in drugo.

Vsako leto pa se lahko prilagodimo tudi najavljenim skupinam. V kolikor razmišljate, da bi z vašo skupino prišli k nam na obisk nas predhodno kontaktirajte in dogovorili se bomo za individualen program ob Dnevu odprtih vrat.

Ta dan je za vse obiskovalce povsem brezplačen.

Nekaj fotografij iz enega od zadnjih Dnevov odprtih vrat zgoraj (foto: Uroš Kovič).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 03 Dec 2023
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Dec  
Nov 2023 December 2023 Jan 2024
N P T S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Naroči se na dogodke