Internetna predstavitev čebeljih pridelkov

Čebelarsko društvo Škofja Loka je na svojem portalu uredilo podstrani v "ponudbi". Tam je naloženih več raznovrstnih čebeljih pridelkov in izdelkov, materialov in drugih predmetov, ki se jih preko celega leta (ali v posameznih obdobjih) lahko dobi pri loških čebelarjih.

Ker ima podstrasn "ponudba" na portalu www.loski.cebelarji.si nekatere posebnosti, vas v nadaljevanju seznanjamo z značilnostmi le-te. Ne gre za klasično internetno prodajo artiklov, saj se izdelki, ki so predstavljeni na teh straneh ne prodajajo preko interneta, ampak so v trgovini predstavljeni, kupijo pa se neposredno pri članih Čebelarskega društva Škofja Loka doma, v okviru prodaje na domu. Strani so namenjene predstavitvi izdelkov v fotografiji in besedi, s ciljem, da dobite osnovne informacije o posameznem izdelku, ali zgolj idejo, kaj vse je moč na škofjeloškem dobiti. Zato ob izdelku tudi ni navedena cena, katera se od čebelarja do čebelarja lahko nekoliko razlikuje.

Izdelke bomo ves čas dopolnjevali ali odstranjevali, glede na aktualno ponudbo loških čebelarjev.

Če ste kupec čebeljih izdelkov in bi želeli izdelke loških čebelarjev predstavljene v Ponudbi portala kupiti, pa ne veste pri kom, lahko na posameznem modulu nadaljujete nakup, tako da nam sporočite vaše želje, mi pa bomo poskrbeli, da vas povežemo s čebelarjem, ki vrši prodajo čebeljih pridelkov na svojem domu in se nahaja v vaši bližini oz. ima izdelek, po katerem sprašujete. V tem primeru dodajte izdelek v košarico in sledite navodilu, ki vam ga ponuja program. Ko boste oddali naročilo, vam bomo v nekaj dneh na elektronski naslov, ki nam ga boste posredovali, odgovorili na vaše povpraševanje.

Seveda se lahko v okviru povpraševanja tudi pozanimate o lastnostih in značilnostih posameznih izdelkov. Npr. o ceni posameznega izdelka. V tem primeru izdelek prav tako dodate v košarico, v nadaljevanju nakupa pa nam v opombe vpišite vprašanje o izdelku. Tudi v tem primeru vam bomo na posredovani elektronski naslov v nekaj dneh odgovorili.

Za čim učinkovitejše delovanje trgovine pozivamo čebelarje, člane Čebelarskega društva Škofja Loka: vsi, ki prodajate čebelje izdelke na domu, pošljite na e-mail loski@cebelarji.si vašo ponudbo izdelkov. To velja tako za čebelje pridelke (med, vosek, cvetni prah, propolis,..). kot izdelke iz čebeljih pridelkov (medeni liker, medica, tinktura propolisa,...), kot tudi za druge izdelke (panji, čebelarski repromaterial, drugi izdelki domače obrti, povezani s čebelarstvom,...), itd. Seveda morate biti za izdelke, ki jih prodajate, skladno z veljavno zakonodajo registrirani in imeti za prodajo vsa potrebna dovoljenja. Ponudbo nam posredujte tudi tisti čebelarji, ki prodajate čebelje družine, matice, roje. Mi bomo vašo ponudbo objavili in vaše podatke v primeru povpraševanja posredovali kupcu, ki bo z vami sam navezal stik, v kolikor se bo za vas odločil. V ponudbi nam obvezno posredujte fotografijo vašega izdelka, v kolikor v trgovini še ni  predstavljen. Ponudbo lahko posredujete tudi na GSM 041/482-982 (Aleš Demšar) ali jo pošljete po pošti na naslov društva Brode št. 37, 4220 Škofja Loka.

S tem ko člani društva, Čebelarskemu društvu Škofja Loka posredujete vašo ponudbo, ga seznanjate, da:

         dovoljujete Čebelarskemu društvu Škofja Loka, da vaše kontaktne podatke posreduje naprej povpraševalcu oz. kupcu,

         imate vsa dovoljenja in izpolnjene vse pogoje po veljavni zakonodaji za prodajo izdelkov, ki jih ponujate.

Kot vidite, na portalu loških čebelarjev trgovina ni namenjena neposredni prodaji čebeljih izdelkov ampak v prvi vrsti predstavitvi izdelkov ter povezovanju porabnika čebeljih pridelkov s ponudnikom oz. čebelarjem, ki vrši prodajo na domu. Zato vabimo k sodelovanju tako vas - kupce čebeljih pridelkov, da se poslužite predstavitve čebeljih izdelkov na našem portalu ter te kvalitetne izdelke kupite na domu loških čebelarjev, kot vabimo k sodelovanju tudi vas - člane Čebelarskega društva Škofja Loka, da se poslužite možnosti, ki vam jo ponuja društvo in predstavite vaše izdelke na portalu loških čebelarjev ter si s tem še izboljšate prodajo vaših izdelkov.

Seveda bomo v prihodnje naš spletni portal še dopolnjevali. Tudi s seznamom čebelarjev, ki čebelje pridelke prodajajo na svojem domu. Tako si boste na našem portalu kmalu lahko sami izbrali artikle, ki bi jih želeli kupiti ter si sami poiskali čebelarja, pri katerem boste le-te tudi dobili.

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 23 Jun 2024
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jun  
May 2024 Junij 2024 Jul 2024
N P T S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Naroči se na dogodke